Skip links

Galerie video

Personalul și voluntarii din cadrul Centrului Comunitar Veritas influențează viețile copiilor și a familiilor din Sighișoara, România. Acest scurt documentar prezintă povestea unui tată care a participat în copilărie la unul din programele pentru copii din cadrul fundatiei și acum își aduce propriul copil la grădinița Veritas. Documentarul a fost produs în anul 2014 de Evangeline Baudains ca parte a cercetarii sale pentru un proiect din cadrul Universitatii din Bournemouth.

Programul Clubului Copiilor Veritas ajută copiii de 7 – 13 ani care provin din familii dezavantajate. Personalul lucrează pentru a ajuta copiii să dezvolte auto-disciplina, auto-valoare și comportamentul adecvat vârstei. Ei predă abilitățile cognitive, practice și motorii. Consultați Clubul pentru Copiilor pentru mai multe informații.

Programele pentru persoanele în vârstă facilitează socializarea membrilor, le oferă un sentiment de apartenență și o șansă de a simți că fac parte dintr-o familie. Două cluburi se întâlnesc în locații separate, pentru a facilita participarea persoanelor în vârstă care trăiesc în aceste zone. Consultați Cluburile pentru în Vârstă pentru mai multe informații.

Programul pentru adulții cu nevoi speciale îi ajută pe 35 de persoane și pe familiile lor. Programul oferă socializare, suport și dezvoltare personală pentru adulți cu vârste între 22 și 82 de ani. Pentru mai multe informații, consultați Programul Pentru Persoane cu Nevoi Speciale.

Utilizăm cookie-uri pentru optimizarea interacțiunii dvs. cu website-ul >> Detalii