Corul Gospel

Corul Gospel își ține repetițiile în fiecare miercuri la ora 19:00, la Casa de pe Stâncă din Piața Cetății. Este, de fapt, o oră de bucurie redată prin cântec. Oricine e binevenit, indiferent de vârstă sau pregătire muzicală. Avem muzicieni cu experiență, dar și cei dornici să învețe. Theo Halmen, dirijorul corului de la Biserica Mănăstirii, are darul de a-l face binevenit chiar şi pe cel mai timid începător, dându-i încrederea că poate cânta împreună cu celalţi membri ai corului. Marea parte a repertoriului este în limba engleză, inspirat din tradiţia americană a muzicii spirituale şi gospel, dar nu lipsesc nici cântecele de laudă lui Dumnezeu în latină, germană, română, maghiară şi chiar în swahili.

Dintotdeauna în Corul Gospel au cântat români, germani, americani, englezi, elveţieni etc., din acest motiv la Corul Gospel se comunică în toate limbile! De două ori pe an, Corul Gospel oferă un concert, dar pe lângă aceasta, reprezintă Fundaţia Veritas la diverse evenimente comunitare, cum ar fi, de exemplu, Marşul Luminilor sau Concertul Ecumenic de colinde. O dată la doi sau trei ani, corul merge în turneu în Germania, Austria sau Elveţia. 

Dacă locuiţi în Sighişoara şi doriţi să vă alăturaţi corului nostru, sunteţi așteptați în fiecare zi de miercuri, ora 19:00, la Casa de pe Stâncă sau puteţi suna la 0365-730-334 pentru mai multe informaţii.

Corul Gospel vă oferă ocazia să evadaţi din rutina zilnică, să vă faceţi noi prieteni şi să vă înălţaţi sufletul prin muzică – pentru că muzica ne reaminteşte de fiecare dată de măreţia şi blândeţea lui Dumnezeu.