Projectul Generații

Fundația Veritas Sighișoara implementeză proiectul Generații în cadrul Centrului de zi pentru copii. Pentru început 3 voluntari seniori coordonează și desfășoară 3 activități diferite:

-Știință, activitate coordonată de doamna Dr. Roberta Bustin.

-Inițiere în tainele bucătăriei, atelier coordonat de domnul Lazăr Nicolae Zaharie

-Creativitate și eficiență în scris, citit și lectură în limba română, activitate coordonată de doamna Palhegy Maria.

Copiii participă cu interes la cele 3 ateliere, așteptând cu nerăbdare fiecare întâlnire. Aceste ateliere aduc beneficii și multa bucurie nu doar copiilor care participa efectiv la activitate, dar și restului echipei care asistă formarea acestora.

Ne apropiem de finalul celor 3 ateliere, pentru care multumim voluntarilor nostri pentru implicare și pentru schimbările aduse în viața copiilor.

Invităm vârstnicii din localitatea Sighisoara să se alăture centrului nostru ca voluntari în beneficiul copiilor. Seniorii au acum ocazia să valorifice experiența, pasiunea sau talentul lor pentru un anumit domeniu, dăruindu-le copiilor.

Așteptăm și alți voluntari cu vârsta peste 60 de ani, dispuși să jertfească din timpul personal 12 întâlniri a câte două ore/ săptămână, care să dăruiască copiilor din informațiile și experiența dumnealor, strânse în vistieria unei vieți. Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail veritas@veritas.ro.

@FundatiaRegalaMaragreta a Romaniei #CentreleGeneratii #VoluntariSeniori