Programele Educaționale

Aducem o schimbare pozitivă prin programe educaționale 

Începuturile Fundaţiei Veritas au fost puse de grupurile de studenţi americani care veneau în Sighişoara prin proiectul Romanian Studies Program. În prezent, Veritas este o organizaţie non-profit independentă, cu legături constante cu RSP şi cu un angajament permanent pentru educaţie, fiind o fundaţie care face, prin activităţile sale, o diferenţă în comunitate, dar şi în afara ei.

Pentru studenţii care fac un stagiu de practică în asistenţă socială şi experienţa interculturală, Veritas oferă posibilitatea de a lucra cu tinerii, cu persoanele în vârstă sau cu persoanele cu dizabilităţi.

Pentru elevii de liceu, Veritas oferă diferite activităţi interactive, axate pe valori sănătoase, alegeri în viaţă, oferă oportunitatea de a cânta în cor, de a se angaja în activităţi pentru comunitate sau de a face cursuri pentru ghizi turistici.

Pentru elevii claselor V-VIII oferim tabere de vară şi cursuri de muzică.

Pentru adulţi, oferim ateliere de lucru manual, posibilitatea de a cânta în cor, programe ecumenice şi cursuri de limab engleză.

Programele educaţionale ale Fundaţiei Veritas îşi desfăşoara activitatea în Casa de pe Stâncă, o construcţie monument istoric din Piaţa Cetăţii.