Skip links

Echipa noastră

Petronia Popa

Director executiv

Petra este psihopedagog, o disciplină care îmbină psihologia, educația și asistența socială.

Timp de 12 ani a fost profesoară și consilier pentru fetele de la casa de copii, iar în 2003, s-a alăturat echipei Veritas în calitate de director al programului împotriva violenței domestice, inițiat în acel an printr-un grant din partea USAID. Și-a completat studiile cu un curs de calificare în domeniul asistenței sociale a familiilor aflate în dificultate.

Din primăvara lui 2006, Petra a fost Coordonator al serviciilor sociale și a coordonat procesul de acreditare a serviciilor sociale la agenția județeană de protecție a copilului. În 2010, Petra a fost numită Director Executiv al Fundației Veritas. În această perioadă Veritas a beneficiat de sprijin permanent din partea comunității locale.

Oana Mehedin

Oana Mehedin

Asistent administrativ

Inițial, Oana a lucrat cinci ani ca și coordonator al programului Kids’ Club. Experiența ei de profesoară de chimie și dragostea pentru copii s-au îmbinat într-un mod firesc, spre beneficiul copiilor cu care lucra.

Mai târziu, a devenit asistent administrativ la Casa de pe Stâncă, fiind de mare ajutor întregii echipe antrenată în planificarea activităților pentru studenții din cadrul Romanian Studies Program. Din 2009, este asistent administrativ al directorului executiv și a contribuit mult la preluarea responsabilităților de conducere de către echipa românească, odată cu numirea Petroniei Popa în funcţia de Director Executiv. Oana îi face să se simtă bineveniți pe toți cei care vin la Centrul Comunitar, o ajută pe Petra în tot ce ține de aspectele administrative și birocratice și este un sprijin de nădejde pentru restul echipei Veritas.

Eugenia Das

Eugenia Das

Asistent Relații Publice și Comunicare

Eugenia Das (Jeni) s-a alăturat recent echipei Veritas în calitate de asistent de relații publice și comunicare, cu responsabilități de strângere de fonduri. De asemenea, ea asistă în programul Kids’ Club.

Jeni s-a născut și a crescut în Sighișoara. Datorită dragostei pentru oameni și dorinței de a lupta împotriva oricărei forme de discriminare, a ales să studieze dreptul la Facultatea de Drept Simion Bărnuțiu, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și a fost acceptată la un program de masterat în Drept European la aceeași universitate. În timpul studiilor, Jeni și-a cunoscut soțul online, s-a căsătorit în Bangladesh și apoi s-a mutat în Arabia Saudită, unde s-au născut cei doi fii ai lor.

După 12 ani petrecuți în Arabia Saudită, s-au întors în România. Jeni a lucrat în domeniul relațiilor publice la Comazo, Sighișoara. Și-a dorit să lucreze pentru Fundația Veritas pentru că a fost un vis încă de când era copil să fie în slujba oamenilor. În timpul liber îi plăcea să citească, să asculte muzică și să facă drumeții în natură.

Roxana Micu

Roxana Micu

Asistent social

Roxana este Coordonatoarea Serviciilor Sociale și Managerul Programului pentru Persoane cu Dizabilități. Roxana a început să lucreze la Veritas în septembrie 2020. A studiat Asistență Socială și și-a luat masteratul la Universitatea Transilvania din Brașov.

Înainte de a veni la Veritas, Roxana a lucrat într-un centru pentru persoane vârstnice din Brașov. În timpul liber îi place să citească și să viziteze locuri noi. Și-a dorit să fie parte din echipa Veritas pentru a avea ocazia să lucreze și cu alte categorii de beneficiari pentru a dobândi o experiență vastă.

 
Andreea Domahidi

Andreea Domahidi

Pedagog Social

Andrea Domahidi și-a început activitatea de coordonator al Clubului Kid’s in Aprilie 2022. E originară din Sighișoara și a urmat cursurile Facultății de Litere si Arte din Sibiu, secția Română—Franceză.

Înainte de a veni la Veritas, a fost angajata la Fundația Metro- Ministries lucrand, atât la programele de vară cât și la cele de iarnă.In Martie ea s-a oferit să lucreze ca voluntară la Fundația Veritas, in scurt timp devenind parte din echipa noastră. Îi place să lucreze cu copiii si se conecteaza cu usurinta la orice copil. Andreea se simte “ ca acasă” la Fundația Veritas datorită copiilor, colegiilor prietenoși și mediului deosebit de primitor. În timpul liber ii place fotografia, să călătorească și să asculte muzică.

Felicia Hantău

Felicia Hantău

Pedagog social

Felicia a început să lucreze la Veritas în 2019 și coordonează activitatea a două cluburi de vârstnici. Fiecare club se intalnește de două ori pe săptămână, dimineața. După amiaza, Felicia o asistă pe Helga în cadrul Centrului de Zi pentru persoane cu nevoi speciale. Înainte de a lucra la Veritas, ea a lucrat într-o fabrică de confecții, la controlul calității.

Feliciei îi face o placere deosebită să lucreze cu vârstnicii și a accceptat această slujbă pentru că dorește să ajute oamenii. În timpul liber, ei îi place să citească, să facă prăjituri și să se bucure de prezența prietenilor ei. Felicia este căsătorită și are doi copii.

Monica Ștefănescu

Monica Ștefănescu

Psihoterapeut

Monica este licențiată în psihologie la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca şi timp de 20 de ani a lucrat ca psiholog în transporturi în cadrul unui liceu. După ’89, Monica a început să lucreze ca şi psihoterapeut independent, specializându-se în asistenţa femeilor abuzate.

Face parte din Colegiul Psihologilor din România. A urmat cursuri de terapie în grup şi de psihodramă, inclusiv bibliodramă. Programul Monicăi include zilnic două ore de consiliere privată cu clienții din programele sociale ale fundației. Ea oferă în mod regulat consiliere și sprijin personalului Veritas.

Petruța Gabor

Petruța Gabor

Teen Club, Educator

Petruța Gabor s-ă alăturat în data de octombrie 2021. Dimineața lucrează ca educatoare la Gimnaziul de Stat “Miron Neagu” iar după amiaza la Veritas. Petruța a lucrat la Asociația Perspective Daneș ca pedagog social în anul 2019, apoi în Apold la Școala Generală, ca Educatoare (2020-2021).

A absolvit Colegiul Național Vocațional “Mihai Eminescu”, profil pedagogic, și acum este studența în anul trei la Universitatea Babeș Bolyai cu specializare în educație preșcolară. Petruța se descrie ca fiind optimistă și creativă.

Gheorghe (Ghița) Golea

Gheorghe (Ghița) Golea

Administrator

Ghiţa a venit să lucreze pentru Veritas după ce a urmat pe parcursul mai multor ani diverse cursuri în domeniul mentenanței clădirilor. Este responsabil pentru mentenanța și întreținerea celor două clădiri aflate în proprietatea Fundației Veritas.

A crescut la țară și chiar dacă are abilități excelente în întreţinerea clădirilor, sufletul lui aparține pământului. Pe terenul din jurul Centrului Comunitar a plantat cu multă grijă flori, o grădină de zarzavaturi și o seră.

De asemenea, Ghiţă se ocupă de mentenanţa mijloacelor de transport ale fundaţiei şi este cel mai grijuliu şi atent şofer pentru beneficiarii programului pentru persoane cu nevoi speciale pe care îi aduce de fiecare dată la Centrul Comunitar sau îi duce la medic.

Etelka (Eta) Duruthia

Etelka (Eta) Duruthia

Bucătar-Șef

Eta lucrează la Veritas din 1997, timp în care a văzut cum creşte numărul de persoane pe care le serveşte zilnic – copii, angajaţi, studenţi, voluntari – de la aproape 40, câţi erau la început, până la 150 câţi sunt în prezent.

Acum are doi asistenţi care o ajută să pregătească micul dejun pentru copiii de la grădiniţă, prânzul pentru cei mai mulţi dintre beneficiari şi angajaţi şi sandvisuri pentru oricine care bate la uşa ei, chiar şi în afara programului, cerând ceva de mâncare.

Micu Ionela

Micu Ionela

Ajutor bucătar
Krisztina Majlat

Krisztina Majlat

Ajutor bucătar
Doriana Kadar

Doriana Kadar

Responsabil bazar

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Contactează-ne dacă dorești să faci parte din echipa noastră ca angajat sau voluntar, iar noi vom reveni în momentul în care există o oportunitate relevantă pentru tine.

Utilizăm cookie-uri pentru optimizarea interacțiunii dvs. cu website-ul >> Detalii