Skip links

Termeni și condiții

DETALII GENERALE

Prin accesarea și navigarea website-ului https://veritas.ro sunteți de acord cu termenii și condițiile mai jos menționate, așadar vă rugăm să citiți cu atenție condițiile generale de funcționare și utilizare a website-ului.

https://veritas.ro este website-ul Fundației Veritas Sighișoara, care are sediul în Str. Cetății, Nr. 8, Sighișoara, Jud. Mureș, CUI 40997193 și care se dorește a fi o platformă de informare a publicului cu privire la activitățile desfășurate și de colectare de fonduri pentru realizarea respectivelor activități.

 

ACCEPTAREA TERMENILOR

La orice accesare a https://veritas.ro se va considera acceptarea acestor Termeni și Condiții.

Conținutul website-ului https://veritas.ro este proprietatea intelectuală a Fundației Veritas Sighișoara și este protejat prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

 

ÎNȚELESUL TERMENILOR

Termenii folosiți au următoarele înțelesuri:

– Fundația Veritas Sighișoara este proprietarul website-ului https://veritas.ro

– Conținutul website-ului reprezintă materialele și informațiile publicate pe website sub formă de text, fotografii, grafică, audio, video.

– Donator este persoana care, în mod voluntar face o donație pe acest website.

– Utilizator este orice persoană care accesează website-ul și care, prin accesarea website-ului, a acceptat termenii și condițiile de utilizare a acestuia.

– Utilizare abuzivă reprezintă utilizarea website-ului fără respectarea reglementărilor și legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate aduce prejudicii asociației.

 

CONȚINUTUL WEBSITE-ULUI, DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

Toate informațiile și produsele conținute în acest site sunt proprietatea Fundației Veritas Sighișoara care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura website-ului în orice moment și fără o informare prealabilă.

Website-ul https://veritas.ro conține materiale informative proprii și/sau articole în care sunt menționate activitățile și rezultatele obținute.

Sigla și logo-ul sunt proprietatea exclusivă a Fundației Veritas Sighișoara și nu pot fi copiate și reproduse fără acordul scris al asociației.

Materialele pot fi copiate sau reproduse numai cu menționarea sursei Fundația Veritas Sighișoara. Persoanele care observă încălcarea acestor reguli pe website sunt rugate să ne informeze la adresa de email veritas@veritas.ro

Utilizatorii website-ului accesează conținutul website-ului pe propria răspundere. Fundația Veritas Sighișoara nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea website-ului.

Utilizăm cookie-uri pentru optimizarea interacțiunii dvs. cu website-ul >> Detalii